Bel ons: 010 - 236 27 57 | of Mail: info@propeller-im.nl

Email Marketing

email marketingEmail marketing is erop gericht een adressenbestand op te bouwen zodat u klanten en prospecten herhaaldelijk aan uw marketingboodschappen kunt blootstellen. Gevolgen zijn een hogere omzet, lagere reële acquisitiekosten, loyalere klanten en een verhoogde “brandvalue”. Goed uitgevoerd zullen uw klanten aangenaam verrast zijn met de zorg die u voor hen heeft en graag herhaaldelijk bij u terugkomen.

De voordelen van Email Marketing

Een nieuwe campagne of meer inzicht en betere prestaties in uw huidige campagne? Wij leveren een totaalpakket waarmee u uw omzet verhoogt. De kosten om nieuwe klanten te genereren zijn in de regel het hoogst. Door in contact te blijven met reeds bestaande klanten heeft u de mogelijkheid herhaaldelijk aan hen te verkopen. Bovendien zijn potentiële kopers die eerder van uw producten of diensten gebruik hebben gemaakt vele male gevoeliger voor uw sales messages.

Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden die emailmarketing u biedt verhoogt u niet alleen uw omzet, maar ook de gemiddelde winst per klant, aangezien klanten vaker bij u kopen. Dit geeft u het voordeel dat u meer kunt uitgeven aan acquisitie en zo meer marktaandeel kunt verwerven. Daarnaast kunt u hierdoor ook duurdere acquisitiekanalen inzetten voor uw website.

‘Wij leveren een totaalpakket waarmee u uw omzet verhoogt.’Het grote voordeel van email marketing is dat u de klanten al heeft binnengehaald. Adwords, SEO, social media marketing; alle manieren om verkeer naar uw website te genereren kosten geld en tijd. Met e-mailmarketing heeft u een bestand met adressen: de kosten van een verkoopboodschap zijn zo goed als niet aanwezig.

Wilt u in contact blijven met uw klanten om over langere perioden meer en vaker aan hen te kunnen verkopen? Dan is een goede email marketing campagne voor u wellicht een goede oplossing. Neem contact op voor meer informatie over email marketing of een van onze andere diensten.

Neem contact op

Naar Boven