Bel ons: 010 - 236 27 57 | of Mail: info@propeller-im.nl

Video Marketing

Heb je SEO, social media en conversion rate optimization al van je lijstje kunnen strepen?
Wij hebben een dienst ontwikkeld waarmee we al deze dingen een extra boost kunnen geven. In samenwerking met Motionwise, die het productieproces op zich nemen, kunnen wij nu het nieuwste ding in internetmarketingland aanbieden, videomarketing!

Toepassingen

Video Marketing + SEO

Je kent het vast wel. Die ene belangrijke zoekterm waarvoor je maar niet op de eerste pagina kunt komen. Al uw concurrenten hebben meer links en telkens wanneer je in de buurt komt zijn ze alweer een stap verder. Zoals je misschien wel eens ziet worden video’s vaak bovenaan de eerste pagina getoond. Het is nog best lastig je eigen video’s ook op de eerste pagina te laten verschijnen, maar met onze hulp is het een zekerheid. Met Video Marketing loop je zelf een keer voorop. Voor veel bedrijven is het een te grote stap om in video te investeren, maar met onze video marketing dienst kun je op een betaalbare manier video inzetten, én bovenaan in Google staan.

Video Marketing + Social Media

Als je veel aan social media doet voor je website weet je zelf hoe veel bezoekers dit oplevert. Mensen die via Facebook, Twitter of LinkedIn op je website komen, om maar niet te spreken over de hogere posities in Google.
Maar hoe zorg je voor maximaal bereik via social media?
Door virtuele content in te zetten!
Video’s worden 12x zo vaak gedeeld en foto’s worden 2x zo vaak geliked als tekst berichten op Facebook.
Naast de productie van Foto’s en video’s maken onze marketing specialisten een maatoplossing voor je bedrijf. Zo weet je precies wat alle inspanningen je opleveren.

Video Marketing + Conversie optimalisatie

Als je landingspagina’s prima presteren in Google of via Adwords en je al voldoende bezoekers hebt kun je video inzetten om je conversies te laten stijgen.
Met slimme teksten en goed onderzoek kun je de prestaties van je website verbeteren. Maar laten we eerlijk zijn. Lees je zelf alle teksten als je iets koopt op internet?
In de woorden van Internet expert Jakob Nielsen:
“Hoe lezen mensen op internet…? Niet.”

Video Marketing Succes

Veel grote bedrijven en slimme marketeers in Amerika zetten op dit moment video in om bezoekers in klanten te converteren. Met groot succes!
Keer op keer laten studies stijgingen van 50% tot wel 300% zien!
Wat zou dat voor je winst betekenen? Twee, of zelfs vier keer zoveel klanten uit je website.

Ben jij een early adaptor die deze kans niet aan zich voorbij kan laten gaan?
Bel ons even, ik weet zeker dat we je kunnen helpen

Neem contact op

Naar Boven