Bel ons: 010 - 236 27 57 | of Mail: info@propeller-im.nl

Over ons

Propeller is een jong internet marketingbedrijf. Wij beheersen alle aspecten van dit nieuwe medium, wij zijn immers samen met de technologie opgegroeid. Van SEM tot CRO en van Admarkt tot Facebook, wij weten hoe het werkt.

Er zijn twee punten waarop wij ons onderscheiden van andere marketingbureaus:

  1. Bij Propeller ligt de nadruk op Conversion Rate Optimizition oftewel CRO. Dit houdt in dat onze specialiteit is het omzetten van bezoekers in klanten of aanvragen, afhankelijk van de doelstelling.
  2. Wij gebruiken als enige in Nederland een call-trackingsysteem waarmee je precies kunt zien welke bezoekersstromen telefoongesprekken opleveren, het mooie van dit systeem is dat ook al uw offline marketing te meten is. Voeg dit samen met Google Analytics en wij kunnen elk bedrijf precies vertellen wat alle marketinginspanningen opleveren. Dit geeft ons de mogelijkheid om het marketingbudget in te zetten voor de kanalen die voor uw bedrijf werken. Of dit nu online of offline is, wij vertellen het u graag!

Ons motto is: “Geen nerds met Google-trucjes maar ondernemers die meedenken met ondernemers.” Wij begrijpen dat hoger “ranken” in google of ontzettend gezellig zijn op social media niet het doel is van onze inspanningen, het gaat om sales!

Neem even contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen doen.

Neem contact op

Naar Boven